vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Doi bărbați reținuți după ce au încercat să fure fier

Doi mehedințeni, din comuna Prunișor, au fost arestați pentru 24 de ore după ce au încercat să fure fier dintr-un imobil dezafectat, tip hală, situat în localitatea Lumnic, aparținând unei societăți.

„La data de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sutragă mai multe materiale feroase dintr-o hală dezafectată situată în localitatea Lumnic, ce a avut ca urmare prăbușirea acoperișului acesteia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști au fost identificați autorii, doi bărbați de 41, respectiv 33 de ani, ambii din comuna Prunișor. Din cercetări, a reieșit că cei doi bărbați au deplasat cu un autoturism la un imobil dezafectat, tip hală, situat în localitatea Lumnic, aparținând unei societăți, în scopul de a sustrage fier. Prejudiciul în valoare de aproximativ 80.000 lei a fost recuperat parțial”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și distrugere, cei doi barbați fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea măsurii, să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Politica