vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean băut, prins la volanul unei mașini radiate

Un craiovean de 45 de ani din Craiova a fost prins de polițiștii rutieri băut la volan pe bld. Nicolae Romanescu din Craiova. În urma verificărilor efectuate autoturismul condus figurează radiat din anul 2019.

Potrivit primelor informații oferite de rprezentanții IPJ Dolj, la data de 29 martie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe bld. Nicolae Romanescu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din municipiul Craiova.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei ciatate, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că, autoturismul condus de bărbat figurează radiat din anul 2019.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Politica