joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock: ”Mi-am pierdut cumpătul şi m-am înşelat”

Actorul american Will Smith şi-a prezentat luni scuze public, comediantului Chris Rock, pe care l-a lovit în faţă la premiile Oscar. Comediantul a glumit despre coafura Jadei Pinkett Smith, care are o boală autoimună.

„Vreau să-ţi cer scuze în mod public, Chris, mi-am pierdut cumpătul şi m-am înşelat. Îmi este foarte ruşine, iar acţiunile mele nu au fost inerente persoanei care mi-aş dori să fiu”, a scris el pe pagina sa de Instagram.

În timpul ceremoniei de duminică, Smith l-a pălmuit pe Rock la televizor în direct după ce, acesta din urmă a făcut o glumă proastă despre boala soţiei sale, scrie mediafax.ro Actorul şi-a cerut ulterior scuze academiei şi participanţilor la ceremonie. Potrivit The Wall Street Journal, Rock încă nu a depus acuzaţii împotriva lui Smith.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Standardele de conduită ale Academiei spun că organizația poate lua măsuri disciplinare, inclusiv revocarea premiilor. Academia poate lua și măsuri mai puțin drastice, inclusiv mustrări private sau publice și pierderea temporară sau permanentă a eligibilității pentru viitoarele premii Oscar.

Politica