Olt. Activități de Ziua Jandarmeriei

Odată cu apropierea Zilei Jandarmeriei Române, Jandarmeria Olt organizează o serie de activități pentru a marca evenimentul Astfel începând de miercuri și până duminică, oltenii pot participa la activități precum un vernisaj dedicat împlinirii a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, sau prezentare de tehnică și mijloace de protecție și intervenție.

„Pentru a marca acest moment aniversar, Jandarmeria Olt organizează o serie de activități dedicate Zilei Armei, după următorul program: miercuri, 30 martie a.c. ora 11:00 la Muzeul Județean Olt se va organiza un vernisaj pentru celebrarea a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române în colaborare cu Muzeul Județean Olt și Centrul Județean de Cultură și Artă Olt. În incinta muzeului vor fi expuse lucrările realizate de copiii Centrului Județean de Cultură și Artă Olt (pictură și fotografie).

Vineri, 01 aprilie a.c. începând cu ora 11:00 în sala de festivități a Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ”Nicolae Golescu” Slatina va avea loc ședința omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române. Vor fi invitați să participe la activitate reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice cu care cooperăm și colaborăm, precum și foștii inspectori șefi ai unității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, 03 aprilie a.c. în Parcul Tineretului din Municipiul Slatina se vor desfășura mai multe activități: prezentare de tehnică și mijloace de protecție și intervenție, autospeciale din dotarea Jandarmeriei Olt, precum și câinii de serviciu alături de care ne desfășurăm activitatea. Pentru cei interesați de o carieră militară, pot afla detalii despre admiterea în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române. Totodată, copiilor și celor care doresc să parcurgă traseul, le va fi prezentat fiecare element pe care îl vor întâlni pe pistă și, împreună cu jandarmii, pot experimenta un antrenament specific pregătirii de specialitate, acesta fiind necompetitiv”, conform Jandarmeriei Olt.

Populare

Recomandări

Școală abandonată după cutremur

„Părinții și profesori au pus întrebări, dar nimeni nu...

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Căutat de polițiști, după ce a fost la un pas să omoare un om

Polițiștii îl caută pe atacator: „Să nu intervină și...