vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul unei companii de apă, reținut după ce 20 de copii au făcut toxiinfecție!

Directorul interimar al unei companii municipale de apă din orașul Kaspiysk din Republica autonomă Daghestan, aflată în zona Mării Caspice a fost reținut după ce 20 de copii s-au prezentat la spital cu semne de infecție intestinală acută, anunță ediția online a cotidianului rusesc Izvestia, potrivit Libertatea.

Anunțul reținerii a fost făcut pe 29 martie de către departamentul de investigații al Comitetului de anchetă al Federației Ruse din republică. „În cursul cercetării cauzei penale sub suspiciunea săvârșirii acestei infracțiuni, directorul interimar al Întreprinderii Unitare Municipale „Vodokanal” din Kaspiysk a fost reținut. În prezent, se desfășoară acțiuni de investigație care vizează consolidarea bazei de probe”, se arată în comunicat.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 19-21 martie, 21 de locuitori, inclusiv 20 de minori, s-au deplasat la spitalul central al orașului cu semne de infecție intestinală acută. Pacienții manifestau stări de slăbiciune, greață, diaree, dureri abdominale, febră. Cauza intoxicării ar putea fi apa potabilă, care este furnizată caselor locuitorilor orașului prin conducte de apă, susține Izvestia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica