sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, în timpul galei premiilor Oscar

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar 2022, după ce Chris Rock făcuse o glumă despre soția lui. Nu e clar însă dacă momentul nu a fost pus în scenă, dar cu siguranță a stârnit rumoare în sală.

Will Smith și-a cerut scuze ulterior, pe scenă, după ce a câștigat premiul pentru „cel mai bun actor”.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”. Aceasta este gluma pe care a făcut-o Chris Rock la adresa soției lui Will Smith. Prezentatorul s-a referit la tunsoarea ”zero” a Jadei Pinkett-Smith, care a fost una provocată de o boală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inițial, Will Smith a râs, în timp ce Jada Pinkett-Smith a fost vizibil deranjată. Ulterior, Will Smith s-a îndreptat către scenă și s-a apropiat de Chris Rock, scrie libertatea.ro

Momentul pare inițial unul regizat. „Oh, King Richard”, spune Chris Rock, în timp ce Will Smith se apropie de el. Acesta din urmă îl pocnește peste față. „Will Smith tocmai m-a lovit”, spune la scurt timp Chris Rock, clarificând situația. O partea a sălii a încremenit, câțiva participanți ai Oscarurilor cred că este, în continuare, parte din scenariu. Dar imaginile îl arată pe Will Smith, revenit furios la locul său din primele rânduri, când îi strigă lui Chris Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”. În acel moment, toată lumea a realizat că scena de furie și lovitura au fost reale.

Will Smith și-a cerut scuze pentru incident, fără a menționa numele lui Chris Rock. Smith a ținut un discurs pe scenă, imediat după ce a fost recompensat cu Oscar pentru rolul din filmul King Richard.

Actorul a declarat, mai în glumă, mai în serios, că speră ca Academia să-l mai invite la galele din următorii ani.

Academia Americană de Film a condamnat, printr-un mesaj scurt pe Twitter, gestul actorului Will Smith.

„Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii celei de-a 94-a ediții de premii Oscar, ei merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume”, a transmis Academia.

Poliția din Los Angeles s-a autosesizat în urma incidentului. Oamenii legii au oferit primele declarații pe acest subiect. Conform unui raport al poliției, citat de Variety, Chris Rock nu a depus plângere, deocamdată.




Politica