sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Peste 130 de șoferi au rămas fără permis, din cauza vitezei

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a desfăşurat acțiunea SPEED, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. Astfel, 139 de șoferi au rămas fără permis după de au gonit cu viteză pe mai multe sectoare de drum limitate la 50 km/h.

Polițiștii au oprit în trafic pentru verificare 1072 de vehicule și au aplicat 610 sancțiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

A gonit cu 146 km/h și a rămas fără permis

Potrivit prmelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, care ar fi condus un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe DN 64 cu viteza de 146 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanei în cauză i-a fost aplicată amenda in valoare de 2900 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 120 zile.

S-a ales cu dosar penal după că a condus băut cu peste 100 km/h

Potrivit sursei citate, polițiștii din Drăgășani au depistat o persoană de sex masculin în timp ce ar fi condus un vehicul pe DN 64, în localitatea Ionești cu viteza de 105 km/h (drum limitat la 50 km/h), iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt șofer a rămas pieton după ce a depășit limita de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au depistat un bărbat care ar fi condus în localitatea Ionești, pe DN 64, cu  viteza de 131 km/h (drum limitat la 50 km/h), iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 2900 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 210 zile.

Politica