marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maximul Cârțu, unicul președinte!

La primele alegeri pentru președinția CSU Craiova va participa doar Sorinaccio.

Chiar dacă era de așteptat ca funcția de președinte a CSU Craiova să fie râvnită de multe personalități din istoria clubului și chiar de suporterii echipei, care aveau dreptul să își depună candidatura, cu excepția lui Sorin Cârțu nimeni nu a făcut acest lucru. Astfel, Sorinaccio va candida de unul singur pentru a continua la cârma clubului, iar singura necunoscută este dacă va reuși să aducă la urne un pic peste 800 de votanți, astfel încât alegerile să fie validate. Clubul a mutat scrutinul în ziua meciului cu CFR Cluj pentru a fi siguri că abonații, care au drept de vot, vor participa la exercițiul electoral.
„Sorin Cârțu este unicul candidat pentru următorul mandat de președinte al Științei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului nostru în următorii doi ani. Așa cum am precizat în ultimul comunicat oficial referitor la subiectul alegerilor, scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”, toate detaliile urmând a fi comunicate în perioada următoare”, este comunicatul clubului.
La scrutinul de la începutul lui aprilie vor putea vota cei 4.107 abonaţi ai clubului, care au împlinit vârsta de 14 ani. Alegerile se vor desfăşura într-un singur tur, candidatul care obţine cele mai multe voturi urmând a fi desemnat preşedinte de către Consiliul de Administraţie al CSU Craiova. Alegerile vor fi declarate valide dacă prezenţa la vot a abonaţilor-electori este de minimum 20%, în caz contrar ele urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară.

Politica