joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, surclasată de CSA Steaua! Portarul Radu Popa, în al nouălea cer!

Oltenii i-au invitat pe militari pe „FCU Football Park”, unde au fost bătuți măr de bucureșteni.

FCU Craiova, echipă de primă ligă, a fost învinsă cu 4-1 de ocupanta locului 4 din B, CSA Steaua, într-un joc amical. Italianul Compagno a deschis scorul în minutul 20, după ce a rămas singur cu portarul bucureștean. A fost golul care i-a declanșat pe oaspeți. Craioveanul Pacionel, fost la CSU Craiova, acum roș-albastru, a egalat cu un șut din afara careului. La cabine, vizitatorii au intrat în avantaj prin golul lui Drăghici.  
Partea secundă a început cu penalty-ul ratat de Bălan, apoi Adi Popa și Buhăescu au reușit două bijuterii, care au urcat scorul la 4-1, fix același rezultat, dar în sens invers, comparativ cu amicalul din noiembrie dintre cele două echipe, tot de la Craiova. Astfel, pentru formația militară a fost o revanșă amicală. În primul 11 al lui Napoli au intrat și Enache și Chițu, italianul trimițând în teren următoarea formulă: Mogoșanu – G. Enache, Kovacic, Diallo (c), Bușu – Achim, Marquet – A. Chițu, Bauza, Van Durmen – Compagno. Pe parcurs au mai intrat și ceilalți jucători pe care Napoli i-a avut la dispoziție.
Dacă echipa craioveană a pierdut cu 4-1 amicalul cu CSA Steaua, portarul Robert Popa a reușit o performanță imensă sub tricolor. România U19 a învins cu 2-1 reprezentativa similară a Croației la Turneul de Elită și se numără astfel printre cele 8 echipe participante la Euro U19, ce se va disputa în vară, în Slovenia.
După meci, Robert Popa și-a găsit cu greu cuvintele: „Cum mă simt acum? Am un sentiment de fericire pe care nu l-aș putea exprima prin cuvinte. E probabil cea mai grea întrebare pe care aș fi putut-o primi”.

Politica