marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Bărbat cercetat de polițiști după ce a condus cu permisul suspendat!

Un bărbat de 30 de ani, din Siliștea Crucii, este cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, pe strada Mihai Viteazul, din Craiova, un bărbat de 30 ani, din comuna Silistea Crucii. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Totodată, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și Drugtest și de asemenea, a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței substantelor psihoactive”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refurul sau sustragerea de la recoltatrea de probe biologice, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica