vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape 70 de pachete de ţigarete fără timbru fiscal, descoperite de polițiștii craioveni

Polițiștii craioveni au descoperit zeci de tigarete fără timbru fiscal, în urma controlului, în trafic, al unui autoturim condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Ghindeni.

„În noaptea de 25/26 martie, ora 01:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, aflându-se în serviciul de patrulare, au oprit pentru control pe strada Carpenului, din Craiova, un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Ghindeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma efectuării controlului autoturismului, polițiștii au descoperit în portbagaj, 67 de pachete de ţigarete fără timbru fiscal. Țigaretele au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Politica