miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trică îi cere bani lui Mititelu! FCU riscă sancțiuni financiare de la FRF!

Fostul antrenor la echipa din Bănie și-a cerut dreptatea și banii la comisiile de la București.

În noiembrie 2021, Trică revenea la FCU Craiova, după ce fusese dat afară cu o jumătate de an în urmă, la capătul promovării în prima ligă. Nu a rezistat decât o lună, clubul oltean anunțând atunci pe facebook că părțile au ajuns la un acord comun pentru reziliere: „Eugen Trică și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”.
Se pare însă că înțelegerea nu a fost atât de amiabilă, dacă avem în vedere că Trică vrea acum bani de la Mititelu, antrenorul cerând salariile și prime restante din vară, de când a promovat echipa în prima ligă. El nu s-a mai adresat patronului de această dată, ci direct la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Forul de la București a anunțat că va da o decizie în această speță la data de 30 martie.
În cazul în care clubul nu va plăti riscă sancțiuni din partea FRF, punând în pericol inclusiv criteriul financiar de licențiere pentru sezonul următor. Și, mai mult, ar pune în pericol și eventuala vânzare a clubului, la care Mititelu jr nu a renunțat. El a reiterat ideea vânzării recent, dar nu cu mare vehemență, așa cum o făcuse în toamnă, după meciul pierdut cu FC Voluntari, scor 2-0.
„Am spus că echipa este de vânzare, după acea ceartă cu suporterii. Nu s-a găsit însă un cumpărător. Dacă va fi unul disponibil, ne punem oricând la masa negocierilor. Nu am un preț în cap! Acum ce facem, lăsăm echipa să retrogradeze, să se ducă de râpă? Noi încercăm să scoatem maximum. Tata trebuie să rămână la cârma echipei și să realizeze ce își dorește. Este încă în putere! Când spui Universitatea Craiova, spui Adrian Mititelu. El este sufletul acestei echipe”, a spus Mititelu jr la ProSport Live.

Politica