vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Atelierele Primăverii”, în Galeria Centrului Comercial Auchan Craiovița!

Primavara aceasta ne readuce bucuria de a fi împreună la atelierele organizate pentru copii.  Natura se trezește la viață, cântecele păsărilor ne inveslesc, florile ne oferă parfumul lor, iar curiozitatea copiilor este fără margini: astfel ne-am propus să vă surprindem cu noi ateliere pentru copii.  Vom lăsa creativitatea celor mici să se exprime și vom petrece timp frumos împreună, alaturi de coordonatorii noștri cu experiență, iubitori de copii.

Așadar, joi 24 martie, de la ora 17.00 îi așteptăm pe copii la „Atelierele Primăverii”, în Galeria Centrului Comercial Auchan Craiovița. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în momentul sosirii.

Pictarea căsuțelor din lemn pentru păsari este unul dintre atelierele la care copilașii dornici pot participa alaturi de Ramona Mironeasa: “Mi-au lipsit teribil atelierele cu copiii și sper să simtă și ei aceeași bucurie a revederii ca și noi! Abia astept să ne distram din nou impreuna și sunt sigură că o sa facem lucruri minunate, ca întotdeauna!”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Legăm noi prietenii și la atelierul propus pentru confecționarea aranjametelor cu flori. “ Bucuria de a fi alaturi de copiii ne-a lipsit. Faptul că vin la atelierele florale și sunt fericiti e tot ce conteaza. Ne încantă veselia și zumzetul cu care se umple Galeria Auchan Craiovița. Îi invit pe copii să ne jucam cu florile și să realizam o surpriza pentru mamici. Vă astept cu drag!” spune Cristina David, designer floral, coordonator atelier.

În viața copiilor fotografiile sunt ceva normal acum, iar telefonul este mereu la îndemană. Ce-ar fi dacă ar și cunoște câteva detalii despre cum ar putea să creeze imagini si fotografii frumoase, amintiri de neuitat? Andreea Donea ni se alătură la eveniment si le oferă copiilor un atelier despre fotografie: “In cadrul atelierului de fotografie vă puteți juca cu aparate foto puse la dispozitie de către noi și veți descoperi multe dintre secretele unei fotografii reușite “ – Andreea Donea, fotograf.

Și pentru că orice eveniment este mai frumos cu muzică și veselie, Alina Iordache, vine sa îi ia pe copii la dans si cântece jucăușe. „Mă încarc mereu cu energia copiilor, iar fericirea din ochiilor lor, bucuria cu care se distrează, ne fac mereu sa fim alaturi de atelierele organizate.”

Politica