vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Jandarmii s-au mobilizat și au donat sânge!

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti”s-au alăturat campaniei umanitare organizată la nivel național de Jandarmeria Română și s-au prezentat în punctul de colectare special amenajat în cazarma proprie, pentru o nouă acțiune de donare de sânge.

Acţiunea de donare de sânge “Donează sânge, salvează o viață!” se numără printre activitățile cuprinse în programul dedicat sărbătoririi a 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române (3 aprilie 1850), fiind derulată la nivel național.

”Cunoscând problemele cu care se confruntă spitalele din România privind deficitul rezervelor de sânge, 63 de jandarmi din cele două unităţi au participat astăzi la activitatea de donare de sânge în punctul de colectare special amenajat în cazarma proprie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deşi are un caracter benevol, colegii noștri au răspuns într-un număr foarte mare, conştienţi fiind despre necesitatea şi lipsa de sânge din spitale, aducându-și astfel aportul la salvarea altor vieţi.

Prin această activitate, jandarmii celor două unităţi doresc să dea un exemplu  comunităţii locale pentru a se crea o coeziune în rândul acesteia, în vederea participării la acest gen de acţiuni”, arată un comunicat de presă al IJJ Dolj

Politica