sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la intrarea în Balș. Traficul afectat

Update: „La locul evenimentului au acționat pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii.

Echipajul SMURD a preluat o femeie, șofer, în vârstă de 22 de ani, cu traumatism la membrul superior drept și dureri la coloana cervicală. De asemenea, s-a intervenit pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puteau pune în pericol ceilalți participanți la trafic”, potrivit ISU Olt.

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Nicolae Titulescu, la intrare în orașul Balș dinspre municipiul Craiova. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Balș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme și un ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă. În autovehiculele implicate se aflau doar șoferii.

Un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 22 ani, iar din coliziune, autoturismul femeii a ricoșat și a acroșat un ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, de 53 de ani.

În urma coliziunii, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Orășenesc Balș. Ulterior, și bărbatul, de 60 de ani, a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. Toți conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la intrarea în orașul Balș, județul Olt. Traficul este îngreunat la acest moment, iar potrivit IPJ Olt, circulația rutieră s-ar desfășura pe un singur sens. Conform unor surse, în incident ar fi implicate două autoturisme și un TIR, iar pompierii ISU intervin la acest moment. O persoană ar fi fost rănită.

Revenim cu detalii.

Foto: captura video/sursa: Facebook/ info trafic Slatina

Politica