marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Elev căzut de la etajul 1 al școlii în care învăța

Update/ Băiatul are o fractură craniană minoră, conform reprezentanților școlii. Este internat în spital.

Era singur în clasă când s-au întâmplat. Colegii lui plecaseră la ora de informatică. El nu s-a dus. Se pare că era supărat pentru că luase nota patru la biologie. Portarul școlii a văzut momentul în care elevul a căzut de la etaj și a sunat la 112.

Atât școala, cât și reprezentanții Inspectoratului Școlar fac verificări pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt. Nu este exclusă varianta că băiatul să se fi aruncat de la etaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colegii băiatului vor beneficia de consiliere psihologică.

_____

Un elev de 13 ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 1 al școlii în care învăța. S-a întâmplat vineri seara, la Școala 2 din Craiova. Elevul se află în afara oricărui pericol, spun reprezentați ISJ Dolj.

„Ieri, 18 martie, ora 17.00, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați printr-un apel de urgență 112 cu privire la faptul că un minor de 13 ani, din municipiul Craiova, a căzut de la etajul 1 al unei clădiri din incinta școlii unde învăța.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, minorul fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”-IPJ Dolj.

Revenim

Politica