sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe, înaintea meciului cu Voluntari: „Să ridicăm ștacheta și să punem presiune pe echipele din față”

CSU e prima echipă din tridentul fruntaș care joacă în etapa a doua a play-off-ului, drept urmare antrenorul țintește victoria pentru a pune presiune pe CFR și FCSB.

CSU Craiova trece printr-o perioadă excelentă în Liga 1, a adunat victoriile una după alta și a ajuns la 7 succese la rând. Oltenii nu vor să se oprească aici, ci să prelungească seria cât pot de mult. Prima ocazie: vineri, pe terenul celor de la Voluntari, ale cărui dimensiuni, mai mici decât cele de pe Oblemenco, sunt văzute de către Laurențiu Reghecampf ca un obstacol în atingerea obiectivului.
Înaintea meciului, Laurențiu Reghecampf a declarat: „Va fi un meci dificil pentru noi, ținând cont că vom juca pe un teren mult mai mic decât ceea ce suntem obișnuiți aici, acasă. Nu știm exact cum va fi gazonul, dacă va ploua. La ultima partidă pe care am jucat-o acolo, am avut probleme foarte mari din cauza ploii, a fost mocirlă. Pe hârtie, suntem favoriți. Dar orice partidă este specială în play-off. Voluntari are jucători cu mare experiență în competiție, care pot face diferența. Trebuie să fim foarte atenți. Cu siguranță, gazonul nu ne avantajează. Este foarte important să punem presiune. Printr-o victorie, ridicăm ștacheta și punem presiune pe echipele din față. Deocamdată, nu avem probleme de lot. Budescu și Tamaș sunt jucători care ajută foarte mult echipa din Voluntari, dar fotbalul nu se joacă în doi jucători. Nu văd valoarea echipei doar în acești doi jucători, cred că Voluntari formează un grup puternic, s-au calificat meritat în play-off. Au stilul lor de joc, nu este un stil atractiv. Nu e un stil care te face să înnebunești, dar este un stil productiv. În momentul de față, cei de la CFR pot urca numai singuri. Au un parcurs foarte bun, câștigă meci de meci, iar acest lucru nu poate decât să le aducă titlul aproape. Celelalte echipe stau la pândă, mai sunt foarte multe meciuri de jucat”.
CSU are 11 puncte de recuperat pentru a o prinde din urmă pe CFR Cluj. Mai realistă pare depășirea celor de la FCSB, de care îi despart pe olteni doar patru puncte.

Politica