joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Descinderi la locuința unui oltean bănuit de fals informatic!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, marți, 16 martie, la domiciliul unui bărbat, din județul Olt, bănuit de fals informatic.

„Din cercetări a reieșit că, în anul 2021, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Olt, ar fi creat și utilizat un cont pe o rețea de socializare prin folosirea de date personale și fotografii ce aparțin fostei concubine, fără acordul acesteia, creându-i femeii o stare de temere.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile. Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului, acesta fiind condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru audieri”, potrivit IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Percheziția a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În continuarea cercetărilor, în aceeași zi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, s-a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe 17 martie, față de bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Politica