sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu într-o parcare din Severin. Două mașini au fost cuprinse de flăcări 

Incendiu într-o parcare din Severin! Două autoturisme au fost cuprinse de flăcări, noaptea trecută, într-o parcare de pe strada Aleea Narciselor, din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Mehedinți, astăzi, ora 03.39, poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că, pe strada Aleea Narciselor, într-o parcare dintre blocuri, a izbucnit un incendiu la două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Drobeta care au limitat, izolat și lichidat incendiul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroul Investigații Criminale. Aceștia, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că a izbucnit un incendiu la autoturismul unei femei de 52 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Mașina a fost distrusă în proporție de 60%.

Ulterior, incendiul s-a propagat și la alte două autoturisme care se aflau parcate lângă autoturismul incendiat.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești.

Potrivit sursei citate, prejudiciul urmează a fi stabilit și comunicat ulterior.

Se continua cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.

Politica