joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru pune presiune pe Reghe și echipă: „Vreau mai mult, nu putem să ne jucăm cu ocaziile”

Oltenii traversează o formă fantastică, dar patronul nu e încă mulțumit, taie în carne vie și în salariul lui Baiaram, autorul ultimului gol al victoriei cu FC Argeș.

CSU Craiova a mers ceas în ultima vreme, a legat 6 victorii în sezonul regulat și a obținut-o pe a șaptea la rând la debutul în play-off, contra celor de la FC Argeș. Oltenii nu au lăsat loc de surprize, au controlat total meciul și au câștigat la scor de neprezentare, 3-0, goluri Gustavo, Roguljic și Baiaram.
Mihai Rotaru nu s-a arătat însă prea încântat de evoluția echipei, dorindu-și mai mult de la Reghecampf și jucătorii săi. Finanțatorul echipei oltene, Mihai Rotaru, a anunțat că obiectivul principal al antrenorului Laurențiu Reghecampf este câștigarea Cupei României.
„Trebuie să o luăm de la capăt, să strângem din dinți, sperăm cât mai mult de la acest play-off. Nu sper la surprize în play-off. Ne uităm spre locul doi, dar trebuie să ne păstrăm locul trei, în primul rând. Farul poate să pună oricând presiune pe tine, de ce nu și Voluntari. Dacă Farul câștigă cu FCSB, suntem acolo, se luptă cu noi.
Obiectivul nostru principal trebuie să fie Cupa României, dar ne uităm și spre locul doi în campionat. Acum ne creăm ocazii, se joacă frumos. Meciul cu Farul mi-a plăcut mai mult. Ne dă speranțe că vom arăta bine, e clar că avem calitate. Dar vreau mai mult, nu putem să ne jucăm cu ocaziile.
Dacă n-a depins viitorul lui după seria de șapte rezultate negative, nu cred că așa se pune problema. Trebuie să creștem și să arătăm că avem o filozofie de joc, ceea ce se întâmplă în acest moment. Suntem un club care nu ia deciziile la cald. Un rezultat poate să fie mincinos, suntem atenți la joc. Norocul sau ghinionul joacă un rol important, din păcate, nu e matematică”, a spus Mihai Rotaru la Pro X.
Patronul oltenilor l-a criticat pe Baiaram, nu pentru evoluție, ci pentru o intrare brutală, la mijlocul terenului, asupra lui Alin Dobrosavlevici, soldată cu avertisment din partea centralului Istvan Kovacs. Nu doar că l-a criticat, ci l-a și amendat: „A luat amendă direct de la mine, pentru că amenzile date de mine sunt mult mai mari. Direct după meci, a luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva, nu e acceptabil la Universitatea Craiova, acela a fost un gest care nu face cinste unui fotbalist.
Singurul lucru care m-a rugat Ștefan e să-l las până intră salariul, pe 15. Am vorbit cu el și mi-a zis că îi pare foarte rău, a zis că e sigur că nu se va mai întâmpla așa ceva. Nu mă deranjează să ia cineva un galben sau un roșu, dar pe motive de joc, nu pe agresiune”.

Politica