vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Amendă de 10.000 de lei aplicată de Garda de Mediu, la Coțofenii din Față

Garda de Mediu a dat o amendă de 10.000 de lei, după ce echipa de comisari, din cadrul Comisariatului Județean Dolj, a depistat pe DN 6, în localitatea Coțofenii din Față, un fum dens, negru care ieșea din curtea unui imobil.

Ajunși la fața locului, s-a constatat că se ardeau deșeuri, în special anvelope uzate, drept pentru care proprietarul imobilului respectiv a fost sancționat contravențional.

De asemenea, echipa de comisari a anunțat conducerea comisariatului care a luat legătura cu primarul localității și conducerea secției rurale de poliție pentru a ține sub observație și a interveni în timp real pentru stoparea fenomenelor de arderi de deșeuri în această localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Gărzii de Mediu reamintesc că, amenda pentru arderea deșeurilor de către persoanele fizice este de la 10.000- 20.000 de lei și se aplică în conformitate cu prevederile OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor de către reprezentanții: primăriilor, poliției locale, poliției române, jandarmeriei, gărzii forestiere și gărzii de mediu.

Foto: Garda de Mediu Dolj/ Facebook

Politica