miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bătrân decedat într-un incendiu

Un bărbat de 84 de ani din localitatea Fărcașele a decedat sâmbătă în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza sobei, după cum menționează reprezentanții ISU Olt. Pompierii Gărzii Stoenești au intervenit cu o autospecială de stingere. La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD.

În urma evenimentului tragic, pompierii au ținut să reamintească principalele norme de siguranța împotriva incendiilor generate de sobe.

„Se interzice amplasarea sobelor la o distanţă mai mică de un metru faţă de pereţii combustibili sau alte materiale combustibile; este interzis să se folosească sobe cu uşile sau cenuşarele defecte, ori care nu se închid; este interzisă folosirea sobelor cu acumulare de căldură amplasate pe pardoseală combustibilă şi fără a avea în faţa ușilor de alimentare o tablă cu dimensiunea de 70 x 50 cm. Nu este permis să se pună la uscat, la mai puţin de un metru de sobe, haine, rufe, sau alte obiecte deasupra sobelor, care se pot aprinde uşor; este interzisă supraîncălzirea sobelor deoarece pot aprinde uşor obiectele combustibile din jur”, conform ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica