joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Mischii acordă un stimulent de 3.000 de lei pentru nou nascuți!

Popa Gheorghe, primarul comunei Mischii, acordă un stimulent de 3.000 de lei pentru nou născuți. Pentru a beneficia de această facilitate, părinții celor mici trebuie să aibă domiciliul în localitate.

„Investiție în copii, investiție în viitor! Continuăm și anul acesta să fim alături de părinți și acordăm în continuare stimulentul pentru nou nascuți, în sumă de 3.000 de lei. Pentru a putea beneficia de acest stimulent, unul dintre părinți trebuie să aibă domiciliul în comuna Mischii”, a scris acesta pe Facebook.

În anul 2019, Primăria a început acordarea unui stimulent financiar pentru fiecare nou – născut, în valoare de 1.500 lei. Acest stimulent a fost gândit în ideea de a sprijini și crește natalitatea în comună, având în vedere că nașterea și creșterea unui copil presupune un efort financiar mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Coincidență sau nu, în 2019 (anul în care s-a acordat stimulentul) s-a înregistrat un număr de 21 nașteri. În anii precedenți, respectiv 2018 – 5 nașteri, 2017 – 6 nașteri și 2016 – 16 nașteri. Ca o concluzie, înseamnă că stimulentul acordat a fost bine-venit și ca atare ne gândim să îl menținem și în cursul anului 2020, și chiar să îl mărim pentru că investiția în copii este o investiție în viitor. Le dorim nou-născuților și tinerilor părinți multă sănătate și bucurii!”, a mai scris acesta pe pagina sa.

Politica