marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Carambol cu 6 victime și 3 mașini. Şoferiţă din Ucraina, implicată în accident

O femeie din Ucraina și alte șase pesoane din România, au fost rănite în urma unui accident rutier dintre două autoturisme și un autocamion, marți după-amiază pe DN7, în dreptul localităţii Bujoreni.

Potrivit primelor informații oferite de ISU Vâlcea, trei persoane de naționalitate română au fost preluate şi transportate la UPU. Femeia din Ucraina se afla singură într-una dintre maşinile implicate în accident şi se îndrepta către Bulgaria. Aceasta a suferit leziuni uşoare care nu au necesitat internarea la spital.

„În autoturismul cu număr de Ucraina se afla o persoană de sex feminin, cu cetăţenie ucraineană. Aceasta a fost evaluată de un echipaj SAJ, suferind leziuni minore. Persoana nu a solicitat îngrijiri medicale. Aceasta a solicitat cazare pentru un interval de şase ore până la reluarea deplasării către destinaţia finală. Alte cinci victime de naţionalitate română au fost evaluate. Trei dintre acestea necesitând transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica