joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din comuna Stoenești, dat dispărut

Un bărbat de 40 de ani este căutat de poliție, după ce a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna Stoenești, județul Olt și nu a mai revenit.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, poliţiştii caută un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Cicârlău, județul Maramureș, care a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna Stoenești, județul Olt și nu a mai revenit.

La data de 8 martie, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Cicârlău, județul Maramureș, cu privire la faptul că, la data de 5 martie 2022, fiul său, Rogojan Remus Viorel, de 40 de ani, domiciliat în comuna Cicârlău, județul Maramureș, a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna Stoenești, județul Olt şi nu a mai revenit nici la domiciliu și nici la locuința concubinei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semnalmente:

înălţime 1,78 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, fața ovală, păr negru, tuns scurt, iar ca semne particulare are mersul legănat, cu capul aplecat înainte.

La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, geacă neagră de fâș, pe cap purta o căciulă multicoloră și era încălțat cu o pereche de bocanci gri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica