sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Jandarmii și polițiștii desfășoară acțiuni comune pentru siguranța elevilor

Jandarmii alături de polițiștii mehedințeni continuă acţiunile de prevenire a violenței școlare în rândul elevilor din instituțiile de învățământ aflate în zona de responsabilitate.
Astfel de acțiuni s-au desfășurat la Școala Generală „Mihai Viteazul” și Liceul Tehnologic „MateiBasarab” din Strehaia, unde oamenii legii au adus în atenția elevilor și cadrelor didactice, principalele infracțiuni sau acte antisociale săvârșite de către copii, consecințele legale, sociale și morale ale acestor fapte și diverse elemente legislative pe linia respectării normelor de conviețuire socială. Alte teme aduse în discuție au vizat unele măsuri pe care elevii trebuie să le adopte pentru siguranța lor, cum să semnaleze în mod responsabil instituțiile competente cu privire la evenimente care ar putea pune în pericol securitatea elevilor și cadrelor didactice.
Atenţia şi acţiunile jandarmilor și poliţiştilor se îndreaptă, în continuare, spre elevi, părinţi şi cadre didactice, pentru creșterea gradului de siguranță publică și eficientizarea măsurilor necesare asigurării bunei desfășurări a procesului instructiv-educativ.

Politica