sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Bețivi aflați la volan, depistați de poliție

Unii mehedințeni nu rezistă fără băutură nici atunci când conduc mașinile așa că poliția a avut, are și va mai avea de lucru în această privință. Iată câteva cazuri concrete, cele mai recente.
La data de 04 martie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au depistat, în trafic, un bărbat de 59 de ani, din comuna Șimian în timp ce conducea un autoturism în localitatea Șimian, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 06 martie a.c., ora 00.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Vânju Mare, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 06 martie a.c., ora 15.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 62 de ani, din comuna Breznița-Ocol, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Magheru, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,04 % mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La volan fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului
La data de 05 martie a.c., ora 19.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Strehaia au depistat, în trafic, un bărbat de 27 de ani, din orașul Strehaia în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 674 B, în orașul Strehaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La solicitarea polițiștilor, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 
La data de 05 martie a.c., ora 21.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 53 de ani, din comuna Pojejena, județul Caraș-Severin în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Jiana, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendată.
La solicitarea polițiștilor, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de  de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
La data de 06 martie a.c., ora 18.35, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 42 de ani, din orașul Vânju Mare, în timp ce conducea un autoturism  în localitatea Pătulele, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La solicitarea polițiștilor, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.   

Prins drogat la volan
La data de 04 martie a.c., ora 14.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în localitatea Gura Văii, după ce a consumat substanțe psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul  DrugTest care a indicat o valoare pozitivă, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica