joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mamă, într-o lume plină de egoism, tu te-ai pus pe locul 2

8 martie, Ziua Femeii și așa cum mulți dintre noi i-am spus „Ziua Mamei”. Astăzi este despre cele mai puternice ființe din Univers, despre dragoste, sensibilitate și delicatețe. Astăzi este despre un 8 care se poate transforma cu ușurință într-un infinit de iubire necondiționată. Mamă nu este doar cea care ți-a dat viață. Mamă este acea persoană care a fost lângă tine când erai răcit și, chiar dacă ei poate îi era mai rău, a făcut tot posibilul ca ție să îți fie bine. Mamă este femeia care te-a apărat cu ochii închiși și cu toată convingerea, indiferent de greșelile pe care le-ai făcut.

Se spune că Dumnezeu nu poate fi peste tot, așa că el a creat mamele. Ele sunt neobosite și neînfricate, iar singurele lor slăbiciuni sunt copiii. Poate puțini oameni și-au ținut mama de mână și i-au spus că o iubesc, i-au explicat că înțeleg câte sacrificii a făcut pentru ei și câte nopți nu a dormit din cauza grijilor. Totuși, mamele s-au mulțumit mereu și cu cel mai mic gest de iubire, cu o floare sau cu îmbrățișări pe fugă. S-au mulțumit cu priviri lungi spre ușile pe care le-au urmărit mereu cu gândul la venirea copilului acasă, indiferent dacă el trebuia să se întoarcă de la joacă, de la școală sau trecea câteva ore, în vizită. Mamele s-au mulțumit când copiii le-au apreciat mâncarea caldă, ținută pe foc în timp ce făceau curățenie în toată casa.

Astăzi este despre fiecare femeie din viața noastră, la care ne gândim când auzim cuvântul „mama” și căreia îi datorăm, în mare măsură, ceea ce suntem. Mai multe persoane au dorit să ne explice, în câteva cuvinte, cât de mult înseamnă ziua de 8 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marina Săndoiu: „În momentul în care am devenit mamă, am înțeles câtă iubire și grijă încape în inima mamei mele. Chiar dacă viața uneori ne duce pe drumuri diferite, aș vrea să știi că asta nu va schimba niciodată cât de norocoasă mă simt că te pot striga <mama>”.

Alin Buzatu: „Mulțumesc, mamă, pentru că îmi amintești mereu de tot ce e mai important în viață. Iar azi, azi e doar despre tine. La mulți ani

Alexandra Măndoiu: „Mama este cafeaua de dimineață și sărutul de Noapte Bună! Ea este parfumul florilor de Primăvară, bucuria vieții. Ea este definiția iubirii necondiționate și puterea de a merge mai departe. Mama este numai una, un suflet cald și blând

Stan Daniel: „Pentru mine, mama înseamnă ceea ce înseamnă primăvara după iarnă și nu pot decât să îi mulțumesc, pentru că în întregul Univers s-a pus pe locul 2 și m-a iubit necondiționat, m-a protejat și datorită ei sunt ceea ce sunt astăzi: un soldat”

Daiana Purcel: „Cuvântul MAMA este de ajuns. Pentru că înglobează toate celelalte atribute: echilibru, iubire, sacrificiu, înțelegere. Mamele sunt îngerii noștri păzitori și cred ca prin simplul fapt ca le avem alături ne putem considera cei mai norocoși din lume

Politica