joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răzvan Diaconu, noul viceprimar al Craiovei

Răzvan Diaconu este noul viceprimar al municipiului Craiova. Alegerea a fost făcută de consilierii locali din Bănie, în şedinţa ordinară de luni. Diaconu s-au autopropus pentru funcție. Altă propunere nu a mai existat.

Viceprimarul este subordonat primarului, fiind înlocuitorul de drept al acestuia, în situaţiile prevăzute de lege și a fost ales prin vot secret, cu majoritate absolută, din rândul membrilor consiliului local, la propunerea primarului sau a consilierilor locali.

Răzvan Diaconu îi ia locul Danielei Barbu, al cărei mandat s-a încheiat prin demisie. Aceasta ocupa funcția de viceprimar al municipiului, dar a lăsat Primăria pentru poziția de Prefect al județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursa pentru poziția de viceprimar s-a înscris o singură persoană. Este vorba despre consilierul Razvan Diaconu, care s-a autopropus. Grupul PNL, prin vocea lui Marian Vasile, a anunțat că nu va formula o propunere și a părăsit sala. În cadrul ședinței a fost votat și viceprimarul care o va reprezenta direct pe Lia Olguța Vasilescu, alegerea consilierilor în acest sens fiind Aurelia Filip.

Politica