sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Strigătul” căpitanului naționalei de fotbal a Ucrainei: Nu vom ceda

Căpitanul naționalei de fotbal a Ucrainei, Oleksandr Zinchenko, a avut un mesaj manifest în legătură cu situația tensionată din țara sa.

Jucătorul lui Manchester City a luat atitudine și a declarat, într-un mesaj publicat de jurnaliștii de la The Guardian, că frontierele țării sale ar trebui să rămână intacte.

„Ţara mea aparţine ucrainenilor şi nimeni nu va putea vreodată să schimbe asta. Nu vom ceda. Nu voi sta deoparte, fără a lua atitudine în legătură cu ce se întâmplă. Întreaga lume civilizată e îngrijorată de situaţia din ţara mea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ţară în care am fost născut şi crescut şi pe care am apărat-o ca sportiv. E o ţară pe care încercăm să o facem mândră prin ceea ce realizăm, încercăm să evoluăm permanent. E o ţară a cărei frontiere trebuie să rămână intacte”, a spus Zinchenko.

În vârstă de 25 de ani, Oleksandr Zinchenko este căpitanul naționalei Ucrainei. El are 48 de selecții și 8 goluri la națională. Fotbalistul evoluează la Manchester City din 2016, când a fost transferat de la Ufa, scrie digisport.ro

În cariera sa Zinchenko a mai trecut pe la tineretul lui Șahtior Donețk și PSV Eindhoven.

Politica