Alertă cu bombă în clădirea în care se află sediul postului de radio Europa FM

UPDATE: Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis că activitatea a fost reluata și că „nu a fost identificată nicio situație cu potențial periculos.”

O alertă cu bombă a fost anunţată la Oregon Park din Pipera, unde se află şi sediul postului de radio Europa FM. Poliția a transmis că specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări.

„În jurul orei 13,00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.

„Este prima dată în istoria noastră când ne confruntăm cu aşa ceva”, a spus Cătălin Striblea, realizator Europa FM, într-o filmare pe Facebook.

Programul postului de radio a fost întrerupt. 

„Ne cerem scuze! Din acest motiv, programul Europa FM se modifică. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au mai transmis reprezentanții Europa FM.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6, precum și ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor. Specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări.

Foto: Facebook/Radio Europa FM

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Grevă majoră de Crăciun pe aeroporturile din Marea Britanie

Activitatea pe aeroporturile Heathrow, Gatwick, Manchester, Glasgow, Cardiff și...

Un urs brun ținut captiv mai bine de 20 de ani, eliberat

După două decenii de viață într-o cușcă „minusculă”, lângă...

Zeci de reprezentanți PES activists România, mobilizați în fața sediului Consiliului UE

„Au susținut mereu dreptul țării noastre de a adera...