vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean arestat fiind bănuit că ar fi distrus două aparate de jocuri de noroc

Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Rast au reținut pentru 24 de ore luni, 21 februarie, un tânăr de 29 de ani, din comuna Bistreț, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere după ce ar fi distrus două aparate de jocuri de noroc, din care a fost furată suma de 1010 lei.

„În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 43 ani, administrator al unei societăți comerciale din comuna Bistreț, cu privire la faptul că, în perioada 20 februarie ora 22.00 – 21 februarie ora 14.00, persoane necunoscute, ar fi pătruns prin efracție în interiorul societății unde ar fi distrus două aparate de jocuri de noroc tip slot machine, din care a fost sustrasă suma de 1010 lei, prejudiciul total fiind de 4000 lei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat două persoane, un tânăr de 29 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Bistreț, bănuiți de comiterea faptelor. Totodată, a fost recuperată suma de 515 lei, reprezentând o parte din prejudiciul cauzat, sumă ce a fost restituită persoanei vătămate”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat, tânărul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de marți, 22 februarie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propuneri corespunzătoare.

Foto: arhiva

Politica