sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victoria, scăpată printre degete! Mititelu jr, ironii la adresa lui Rotaru!

FCU Craiova a fost la câteva minute de un succes pe Oblemenco. Între timp, patronul echipei continuă războiul de la distanță cu rivalii din oraș.

Trupa lui Nicolo Napoli a avut din nou o evoluție remarcabilă în Liga 1, împotriva celor de la UTA Arad. Craiovenii au avut jocul în mână după ce au deschis scorul prin Campagno, în startul reprizei secunde, în urma unui corner bătut de Baeten. Au făcut însă pasul în spate, iar după două ocazii mari ale vizitatorilor, între care și o bară, în prelungiri, rezerva Ongaro a egalat. Puncte împărțite pe Oblemenco, dar în urma evoluției din ultima perioadă, echipa craioveană nu ar trebui să aibă emoții în privința rămânerii în divizie.
Prestația alb-albaștrilor a fost remarcată și de Florin Prunea, care a spus la ProSport Live că Mititelu a achiziționat jucători peste media Ligii 1, care pot evolua lejer la primele 3 clasate și a pus rezultatele și evoluția proastă din prima parte a sezonului pe seama lipsei un antrenor de valoare.
„Acolo era numai o problemă de antrenor și de timp până când acești jucători își vor da drumul la joc. Sigur, e loc și de mai bine, dar cred că a fost o partidă foarte frumoasă. Cu siguranță, lotul Craiovei e valoros, mulți dintre jucători sunt peste media Ligii 1. Sunt jucători care pot să joace lejer la primele trei echipe din România. Odată cu venirea lui Napoli, s-a rezolvat și problema aceasta din apărare. Nu se mai gafează chiar așa de mult cum se gafa înainte. Sigur că este loc și de mai bine. Au pierdut astăzi două puncte pe care le aveau în mână. Cu punctele astea, uită-te să vezi cât urcau până pe locul 11. E clar, Craiova nu va fi la retrogradare. Craiova se va bate, cred eu, pentru poziția 8-9, peste baraj”, a spus Florin Prunea.
În altă ordine de idei, Mititelu jr continuă să-i înțepe pe rivalii din oraș. Patronul FCU Craiova a amendat strategia de imagine a lui Rotaru care a perindat marii jucători ai Băniei la lovitura de start simbolică a jocurilor de pe Oblemenco.
„Propun celor de la CSU să îl angajeze pe urmașul lui Mihai Viteazul. Ba chiar ar putea să înceapă mingea de start a următorului meci pe care îl dispută acasă. Parcă și văd declarația acestuia de după meci : «Strămoșul meu la clubul acesta a jucat»”, a postat Mititelu jr.

Politica