vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Elev de liceu, bătut de colegi în timpul pauzei

Jandarmii vâlceni au fost chemați să intervină la un liceu din Horezu, unde un elev de 17 ani a fost bătut de colegii săi. Incidentul a avut loc în timpul unei pauze și niciunul din ceilalţi colegi nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Incidentul a avut loc miercuri, la Liceul „Constantin Brâncoveanu” din oraşul Horezu, chiar într-o sală de clasă, în timpul pauzei. Conducerea liceului a solicitat intervenția jandarmilor imediat ce a aflat despre incident, iar cei trei agresori cu vârste între 16 și 17 ani au fost amendați cu câte 1.000 de lei.

„În timpul altercaţiei, aceştia l-au lovit cu palmele în zona feţei şi a corpului. (…) Patrula de jandarmi i-a adus la cunoştinţă elevului că poate depune plângere împotriva celor trei colegi, însă nici elevul şi nici unchiul acestuia, în urma consultării telefonice cu părinţii minorului, nu au dorit să procedeze în acest sens. (…)”, a transmis Jandarmeria Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din fericire, elevul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oficialii Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea mai spun că datele incidentului au fost transmise către Biroul Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Vâlcea, pentru a se lua măsuri.

Este a doua intervenție a jandarmilor din Vâlcea, în această săptămână, la unitățile de învățământ din județ, potrivit News.ro. Marţi, jandarmii au intervenit la Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, după ce un elev de clasa a unsprezecea a venit la cursuri cu un pistol airsoft, iar conducerea liceului a alertat autoritățile.



Politica