joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Mehedinți arestat după ce și-a ucis concubina. Criminalul a lăsat cadavrul pe un câmp

Un bărbat din Mehedinți a fost arestat după ce a apărut în fața polițiștilor susținând că și-a ucis concubina. Bărbatul a recunoscut că i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului, după care i-a lăsat cadavrul pe un câmp.
„La data de 17.02.2022,  numitul A. M. domiciliat în județul Mehedinți s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți spunând că în data de 16 februarie 2022, în jurul orelor 2330, în timp ce se afla în localitatea Constantin Daicoviciu cunoscută şi sub denumirea de Căvăran județul Caraș-Severin, a ucis-o pe fosta sa concubină P. R. D., prin aplicarea mai multor lovituri cu cuțitul în zona gâtului, după care a abandonat-o pe câmp la intrarea în localitatea Căvăran din direcția Caransebeș”, conform IPJ Mehedinți.
Bărbatul ar fi venit cu trenul în localitatea în care locuia concubina, iar după o plimbare la finalul căreia femeia a refuzat sa revină la locuința conjugală, acesta a scos un cuțit și a ucis-o.
” În data de 16 februarie 2022, la orele 1945 numitul A. M. s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, către municipiul Caransebeș, judeţul Caraş-Severin unde a ajuns la orele 2200. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină P. R. D.,  în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), comuna Constantin Daicoviciu, judeţul Caraș-Severin, iar în jurul orei 2330, în timp ce susnumiții se deplasau pedestru spre gara din comuna Constantin Daicoviciu (Căvăran), pe fondul refuzului victimei de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, numitul A. M. a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul. După aplicarea loviturilor de cuțit, numitul A. M. a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 – km 470 şi  la aproximativ 500 de metri de intrarea în localitatea Căvăran. În acest loc a așteptat sosirea taximetrului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, în jurul orelor 0000 urcându-se în trenul de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin”, au adăugat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Politica