marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU-FCU, meciul care împarte Craiova în două

Partida dintre CSU Craiova și FCU Craiova este programat luni, de la ora 19:55. Cele două formații din Bănie vor încerca să câștige întâlnirea, iar orgoliile vor fi foarte mari în ambele tabere.
Clubul patronat de Mihai Rotaru a anunțat că lovitura de start a meciului dintre CSU Craiova și FCU Craiova va fi dată de Gică Craioveanu, unul dintre oamenii pe care Peluza Sud 97 i-a contestat de când în Bănie sunt două echipe.
„Lovitura de start a meciului cu FCU va fi dată simbolic de Gică Craioveanu. Hai la meci să îl sărbătorim pe al nostru „grande” care împlinește luni 54 de ani”, se menționează în comunicatul CSU.
Craiovenii de la CSU au pus în vânzare biletele la derby-ul Craiovei, dar în anumite condiții: „Biletele pentru meciul cu FCU s-au pus în vânzare. Ele sunt disponibile la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din centru și, în primă fază, doar pentru cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj. Aceștia pot achiziționa maxim două bilete în baza tichetului de la meciul cu ardelenii. De asemenea, abonații clubului nostru pot cumpăra un bilet suplimentar. Suporterii care vor solicita bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul cu CFR Cluj sau abonamentul”, anunță clubul lui Rotaru.

Politica