Gică Craioveanu dă lovitura de start în meciul CSU-FCU!

Date:

Clubul patronat de Mihai Rotaru a anunțat că lovitura de start a meciului dintre CSU Craiova și FCU Craiova va fi dată de Gică Craioveanu, unul dintre oamenii pe care Peluza Sud 97 i-a contestat de când în Bănie sunt două echipe.

Lovitura de start a meciului cu FCU va fi dată simbolic de Gică Craioveanu. Hai la meci să îl sărbătorim pe al nostru „grande” care împlinește luni 54 de ani”, se menționează în comunicatul CSU.

Craiovenii de la CS U au pus în vânzare biletele al derby-ul Craiovei, dar în anumite condiții: „Biletele pentru meciul cu FCU s-au pus în vânzare. Ele sunt disponibile la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din centru și, în primă fază, doar pentru cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj. Aceștia pot achiziționa maxim două bilete în baza tichetului de la meciul cu ardelenii. De asemenea, abonații clubului nostru pot cumpăra un bilet suplimentar. Suporterii care vor solicita bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul cu CFR Cluj sau abonamentul”, anunță clubul lui Rotaru.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...