miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova a plătit amenda pentru polei

Deși primarul Olguța Vasilescu a dat vina pe ISU Dolj, scriindu-i chiar ministrului de Interne, pentru amenda primită de autoritatea locală pe 12 ianuarie, când în oraș au fost mai multe accidente cauzate de polei, Primăria a achitat sancțiunea. Autoritățile locale s-au ales totuși cu o reducere substanțială.

Amenda a venit și a fost și plătită: 1522,5 lei, conform legislației în vigoare – jumătate din minimul prevăzut de lege”, a declarat Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Reamintim că Primăria Craiova a fost amendata cu 7250 de lei după ce străzile din Bănie au devenit de necirculat din cauza poleiului. Atunci au fost mai multe accidente în oraș, unele cu victime. Șoferii s-au plâns de faptul ca străzile orașului erau adevărate patinoare. Edilul șef al urbei a încercat atunci să scuze reacția întârziată a Primăriei, aruncând vina în ograda ISU Dolj pentru ca nu ar fi transmis la timp informarea de polei. ISU Dolj avea obligația să o facă, dar nu într-un interval de timp precis. Informarea a ajuns la Primăria Craiova, conform primarului, cu o întârziere de 4 ore

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica