joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj. Un bărbat și-a sugrumat concubina, iar apoi s-a sinucis!

O femeie de 49 de ani și un bărbat de 50 de ani au fost găsiți morți în casa unde locuiau împreună din localitatea Mischii, județul Dolj. Se pare că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. VIDEO AICI

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani .

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia trăiau în concubinaj de aproximativ 3 ani. Ei locuiau într-o vilă din localitatea Mischii împreună cu fiul, nora, dar și cu o bătrână. Aceasta din urmă locuia la etajul I cu cei doi concubini și spune că ultima data l-a văzut pe bărbat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04:00.

„Aseară au fost la un grătar, a fost totul ok, frumos. Azi-noapte nu știu ce s-a întâmplat, chiar nu pot să vă spun. Peste tot era numai bine între ei. M-a sunat copilul să vin acasă la ei. Chiar nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat, peste tot era lapte și miere, vă spun din partea ei asta”, a declarat la fața locului fostul soț al femeii înjunghiate.

În casa unde s-a întâmplat tragedia, împreună cu cei doi mai locuiau mama femeii și unul dintre băieții ei, cu soția, au precizat surse apropiate familiilor celor doi, potrivit Gândul. Femeia lucra la CFR, iar bărbatul la Ford, și amânadoi erau cunoscuți ca fiind persoane liniștite și nimeni nu își explică ce s-a întâmplat.

Foto: antena3

Politica