sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Ziua de naștere a lui chef Bobo sărbătorită la ANCAAR Craiova

Bogdan (chef Bobo), un tânăr cu autism de la centrul de zi Ancaar Craiova, a împlinit vineri, 28 ianuarie, vârsta de 30 de ani. Bobo nu a fost uitat, iar Mihaela Nedelcu i-a organizat o zi de naștere pe cinste. Acesta a sărbătorit alături de prietenii săi, de ceilalți tineri din centru și părinții lor, terapeuții, dar și alte persoane care îl iubesc: Marga Bulugean, Camelia Pănuș, Carmen Goanță, Gabriela Trifu, Bogdan Trifu. Mascota Zâmbirici (mascota Taberei Bucuriei) a venit să-i înveselească pe tineri.

Tortul sărbătoritului a fost oferit de Alis Enache (cofetăria Alis), cea care oferă mereu prăjituri copiilor și tinerilor din centru. „Este zâna cea bună care a oferit în nenumărate rânduri prăjituri la evenimentele organizate de mine”, a scris pe Facebook Mihaela Nedelcu, organizatoarea evenimentului, cea care este alături de ANCAAR de câțiva ani și a creat și alte evenimente caritabile.

„Sunt oameni care, constant, au fost alături de mine de când am început evenimentele caritabile. Carmen Goanță este unul dintre ei. Și astăzi, la ziua lui Bobo, un tânăr cu autism din centrul de zi Ancaar Craiova, ea a fost printre cei care l-au sărbătorit. În numele meu și al lui Bobo îi mulțumesc lui Carmen și Alexandrei (Alexandra Calotă) pentru cadou!”, a mai scris aceasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doctora Camelia Pănuș este o prietenă mai veche a ANCAAR Craiova și sprijină constant, alături de soțul ei, activitatea din centru. La eveniment au participat și voluntarii din proiectul ANCAA (Autism New Challenge in ANCAAR) proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate.

Peste doua săptămâni urmează să fie sărbătorită o altă zi e naștere. Este vorba despre Ion, un adolescent care va împlini 17 ani.

Politica