vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe a prezentat toate alibiurile în cazul unui rezultat prost cu Sepsi!

CSU Craiova deschide etapa în gerul de la Sf. Gheorghe, iar antrenorul oltenilor e conștient că nu va avea cea mai facilă misiune

CSU Craiova a pășit cu dreptul în 2022: victorie contra lui Rapid. Cei de la Sepsi Sf. Gheorghe au început anul cu înfrângerea de la Botoșani, care i-a determinat să spună că și-au pierdut speranța la play-off.
Înaintea meciului ce va avea loc vineri, antrenorul oltenilor a trecut în balanță toți factorii care pot duce la un rezultat nesatisfăcător la Sf. Gheorghe. A început cu faptul că jucătorii doar ce au trecut prin Covid, că are accidentați, că temperatura va fi cu minus, că pe banca adversarilor e Bergodi, care a fost în Bănie, că nu a avut amicale etc.
Iată declarația lui Reghecampf: „Pentru noi este un meci foarte important. Avem nevoie de 3 puncte, de stabilitate, să rămânem în partea de sus a clasamentului. Jucăm cu o echipă care venea după 10 meciuri pe care nu le-a pierdut, un traseu foarte bun. Locul lor în clasament nu are legătură cu prestația echipei. Au și un antrenor foarte bun, Bergodi, care cunoaște foarte bine echipa noastră. Se vor întâlni două echipe care joacă fotbal, sunt spectaculoase pe jocul ofensiv. Va fi un meci foarte greu pentru noi, dată fiind situația: mulți jucători care vin după Covid, mulți accidentați, intervine și vremea, probabil va ninge, temperatura va fi mult sub ceea ce avem noi aici la Craiova. Frigul nu te ajută, va trebui să ne pregătim foarte bine. Va fi dificil, dar ne dorim să câștigăm. A fost important că am câștigat primul meci din 2022, mai ales că veneam după o perioadă foarte grea, în care nu ne-am pregătit, n-am avut nici suficiente meciuri amicale. Dar încercăm de la etapă la etapă să devenim mai puternici”.
Meciul care-i va pune față în față pe Reghe și Bergodi, adică antrenorul care a ieșit din lupta pentru titlu încă din iarnă versus antrenorul care a fost la un meci distanță să aducă titlul în Bănie, se joacă vineri seară.

Politica