marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prostituate din Vâlcea, tâlhărite de 3 bărbați

Trei bărbați au ajuns în arestul poliției după ce au tâlhărit mai multe prostituate, atât în Brașov, cât și în Vâlcea. Cei trei și-ar fi început activitatea de tâlhărie în Brașov, unde sub amenințarea unui cuțit ar fi plecat cu 4.200 de lei din apartamentul unor prostituate, continuând apoi tâlhăria, vineri în Râmnicu Vâlcea,

Conform gazetavalceana.ro bărbații sunt din Dâmbovița și au vârste cuprinse între 24 și 33 de ani. După ce au fost prinși, ei au fost duși în fața judecătorilor din Braşov, care au dispus, duminică, 23 ianuarie 2022, arestarea preventivă pentru săvârșirea a patru infracţiuni de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Dosarul penal a fost deschis de către poliţiştii braşoveni. Prima infracțiune, cea din Brașov, a avut loc în data de 15 ianuarie, doi dintre cei trei au mers la locuinţa a două femei din municipiul Braşov, pentru a întreţine cu acestea relaţii sexuale contra cost. Ameninţându-le cu un cuţit, tâlharii le-au luat celor două prostituate banii pe care acestea îi aveau, respectiv 4200 de lei şi mai multe obiecte de valoare. După aceea, ei au dispărut, fiind aşteptaţi de un autoturism condus de o a treia persoană, conform aceleiași surse.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica