Conecteaza-te cu noi

Actualitate

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru reabilitarea DN6 între Alexandria și Craiova!

Publicat

pe

CNAIR A desemnat câștigătorul licitației pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria și Craiova. Acesta are la dispoziție 18 luni pentru a termina lucrările.

„Sper ca acest contract să fie semnat cât mai repede, astfel încât constructorul să înceapă lucrările. Este un drum național care trebuie modernizat urgent și voi monitoriza cu atenție ritmul lucrărilor. Valoarea contractului este de 258 milioane de lei (fără TVA). Constructorul are la dispoziție 18 luni pentru a termina lucrările!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Este vorba despre Ozaltin Insaat Ticaret VE SANAYI AS, cu preţul de 258.083.278.76 lei fără TVA. Perioada de execuție a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanție este de 120 de luni. Sectorul de drum are o lungime de aproximativ 53 km și se desfășoară de la limita dintre județele Teleorman și Olt până la limita dintre județele Olt și Dolj, pe raza județului Olt

„Vineri, 21.01.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat câstigătorul pentru contractul de Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare. Câștigătorul licitației este OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI AS, cu preţul de 258.083.278.76 Lei fără TVA”, potrivit unui comunicat de presă.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.