Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Pompierii, trimiși la grădiniță

Publicat

pe

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Drobeta” al județului Mehedinți au desfășurat miercuri, 19 ianuarie, o activitate de educare preventivă, adresându-se unei clase de preșcolari din cadrul Grădiniței Nr. 3 din Drobeta Turnu Severin.
Pe timpul activității, pompierii le-au vorbit micuților despre importanța prevenției, atât în ceea ce privește folosirea surselor de aprindere care pot genera incendii, cât și despre comportamentul pe care trebuie să-l adopte pe timpul sau după producerea unui cutremur.
Micuții au fost foarte receptivi la sfaturile pompierilor, au înțeles că focul le este prieten, dar atunci când este scăpat de sub control, devine periculos pentru viața oamenilor și animalelor, mistuind bunurile acestora și afectând natura. Aceștia au promis că vor respecta măsurile de apărare împotriva incendiilor, își vor asculta părinții și le vor dezvălui și lor secretul unui cămin în siguranță.
„Pompierii le-au împărtășit micuților importanța diversității structurilor profesioniste pentru situații de urgență și s-au asigurat că înțeleg principalele misiuni desfășurate de salvatori în sprijinul semenilor.  
Entuziasmul și implicarea copiilor au fost răsplătite de pompieri cu dulciuri și promisiunea că vor reveni în mijlocul lor. La rândul lor, salvatorii s-au bucurat de prețuirea micuților, care și-au manifestat iubirea pentru ei, oamenii în uniformă, care veghează la binele tuturor”, a anunțat ISU Mehedinți.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.