marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii sărbătoresc Unirea Principatelor Române în Piața Prefecturii

Manifestarea cultural-artistică evocatoare închinată Unirii Principatelor Române „Hai să dăm mână cu mână” va avea loc pe 24 ianuarie 2022, ora 12.00, în Piața Prefecturii, din Târgu Jiu.

Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„Se va respecta de asemenea și măsura păstrării unei distanțe de 2 metri între persoane dar și purtarea măștii de protecție. Evenimentul va fi organizat sub supravegherea unui medic epidemiolog de la Direcția de Sănătate Publică Gorj”, informează Prefectura Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica