Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Video/Un medic și 100 de fals vaccinați, „călcați” de poliție

Publicat

pe

Rata de infectare în Craiova depășește 11 la mie

Încă un medic de familie din Dolj este suspectat că a eliberat certificate false de vaccinare anti-Covid, cu vaccinul Johnson & Johnson. Anchetatorii vorbesc de aproape 100 de persoane, din localitățile apropiate de Seaca de Câmp, dar și din Craiova, care ar fi primit astfel de documente de la medicul din Seaca de Câmp. Polițiștii fac astăzi 36 de percheziții în acest caz.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, efectuează 36 de percheziții domiciliare, în județul Dolj, la persoane bănuite de înșelăciune și fals informatic.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie 2021, aproximativ 100 de persoane, din mai multe localități din județul Dolj, prin intermediari, ar fi fost înregistrate, în mod nereal, în Registrul Național de Vaccinări, fără ca acestea să fi fost vaccinate.

La acţiune participă și poliţişti ai Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dolj, ai Poliției Municipiului Craiova, Poliției Municipiului Calafat, precum şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.”-IPJ Dolj

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.