joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Caracal construiește un bloc cu 54 de locuințe sociale


Un imobil cu 54 de locuințe sociale va fi construit de către municipalitatea din Caracal pe strada Dragoș Vodă. Proiectul de aproximativ 16 milioane de lei va dezvolta 54 de locuințe dintre care 8 cu o cameră, 34 cu două camere și 12 cu trei camere. Totodată, locatarii vor beneficia de peste 50 de locuri de parcare. Proiectul urmează să fie realizat prin CNI.
„Consiliul Local al Municipiului Caracal a aprobat Studiul de fezabilitate realizat pentru obiectivul de investiții „IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM SOCIAL, REGIM DE ÎNĂLȚIME P+3E+4E RETRAS”. Imobilul ar urma să fie situat pe str. Dragoș Vodă nr. 2C-1.
Potrivit proiectului, Imobilul va avea 54 de locuințe din care: 8 cu o cameră, 34 cu două camere și 12 cu trei camere. Totodată vor fi asigurate 54 de locuri de parcare. Proiectul, care se ridică la aproape 16 milioane de lei, a fost depus anul trecut de Primăria Caracal, selectat și introdus pe ”lista sinteză” a Companiei Naționale de Investiții, alături de alte proiecte precum construirea unui bazin de înot și a unui teren de fotbal”, conform Primăria Caracal.

Politica