vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Șoferi prinși drogați la volan

În ultima perioadă a crescut numărul șoferilor din Mehedinți drogați la volan. Care are ghinionul să fie prins de poliție se alege cu dosar penal. Iată 2 cazuri concrete, recente.  La data de 16 ianuarie a.c., ora 01.36, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, după ce a consumat substanțe psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16 ianuarie a.c., ora 23.49, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 34 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Drobeta Turnu Severin, după ce a consumat substanțe psihoactive.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal de poliție Corina Moraru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica