joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Poliţist local prins băut la volan

Un poliţist local din municipiul Târgu Jiu a fost prins băut la volan. Acesta se afla în timpul serviciului, dar a fost depistat de un echipaj de Poliţie Rutieră la volanul maşinii sale personale. este fostul şef de la Departamentul de Ordine Publică, Claudiu Gheorghe Breazu, care este suspendat din funcţie, pentru că a bătut fără motiv un cetăţean, acesta având nevoie de îngrijiri medicale, notează adevarul.ro.

„La data de 17 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Targu-Jiu, in timp ce conducea autoturismul personal pe Bld. Constantin Brâncuşi, din municipiul Targu Jiu, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Bărbatul va fi cercetat de o comisie de disciplină: „Va fi cercetat de către Comisia de disciplină, care va stabili şi măsurile de sancţionare“, a spus Florin Băluţă, directorul executiv al Poliţiei Locale Gorj, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica