joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova – Rapid nu va fi amânat!

Patronul juveților a cerut vehement ca partida să fie reprogramată din cauza numărului mare de jucători infectați cu COVID-19, însă LPF le-a anunțat pe cele două cluburi să se pregătească de meci.

Patronul CSU Craiova a spus că nu mai puțin de 14 jucători sunt infectați cu Covid-19 și în consecință a solicitat amânarea pentru luni a meciului cu Rapid București, programat sâmbătă, de la ora 20:00. Potrivit DigiSport, cererea clubului oltean nu a fost acceptată, drept urmare organizatorul LPF a anunțat echipele să se pregătească de meci.
„Avem 14 jucători, plus încă un membru al staff-ului! Erau și oameni din staff care au fost testați pozitiv, doar o persoană a avut o reacție mai agresivă. Mâine vom mai face o testare PCR. Ar fi neomenesc să-i punem să joace imediat după ce ies negativi. Dacă LPF nu acceptă reprogramarea meciului cu Rapid de sâmbătă pentru luni, luăm în calcul să cerem reprogramarea partidei la o dată ulterioară. Nu cred că vom avea 13 jucători valizi, avem și jucători accidentați. Vom vedea dacă avem 13 jucători valizi. Dacă vom avea 13 jucători, vom juca. Ar fi bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile cu celelalte echipe. Este foarte probabil să mai apară cazuri pozitive la noi. Noi am avut două teste PCR în Turcia, am venit în țară și am avut altă testare, am văzut cum funcționează acest virus. Toată lumea este extrem de prudentă în club”, a declarat Mihai Rotaru.
De altfel, și rapidiștii erau de acord cu propunerea venită din partea Craiovei. „Am discutat cu cei de la Craiova, care vor să amâne meciul, şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal. Trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă pe care o au. Noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. Dar acum nu ţine doar de noi. Vrem să amânăm meciul cu două zile! Mi se pare ceva normal. Eu cred că şi suporterii vor aprecia pentru că e un derby adevărat”, a declarat Victor Angelescu, patronul Rapidului, la Telekomsport.
Doar Liga, cel mai probabil la presiunea deținătorului de drepturi, a făcut notă discordantă, iar meciul se va disputa sâmbătă.

Politica